Liity Fundikseen ja tienaa rahaa!

Tule mukaan Fundikseen ja ansaitse 50 € 
jokaisesta uudesta Fundis-kauppaliikkeestä

Tule mukaan Fundikseen ja ansaitse 50 € 
jokaisesta uudesta Fundis-kauppaliikkeestä! 

Meillä on keino, jolla yhdistykset ja seurat voivat ansaita Fundiksella jo ennen sovelluksen julkaisua. Auta meitä hankkimaan mukaan yrityksiä, joissa Fundis käy maksuvälineenä ja tienaa samalla rahaa!

Mistä on kyse?

Fundis on maksusovellus, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa ostoksensa ja samalla tukea itselleen tärkeitä tahoja, kuten urheiluseuroja tai hyväntekeväisyysjärjestöjä. Etsimme nyt lisää yrityksiä, jotka haluavat ottaa Fundiksen maksutavakseen.

Haluamme tarjota mahdollisuuden yhdityksille rahan tienaamiseen ja siksi maksamme 
50 € palkkion jokaisesta kontaktista, joka johtaa uuden yrityssopimuksen solmimiseen.

Käytännössä riittää, kun kerrot tuntemallesi yritykselle Fundiksesta sekä sen tarjoamista eduista, ja saat heidän suostumuksensa siihen, että asiakaspalvelumme ottaa heihin yhteyttä. Me hoidamme loput ja maksamme palkkion kaikista sopimukseen johtaneista kontakteista.

Voitte lähestyä urheiluseurallenne läheisiä yrityksiä, kuten teitä tukevia sponsoreita, tai seuranne jäsenille tuttuja yrityksiä. Huomioithan, että Fundis-yrityssopimuksen tekeminen on yrityksille täysin ilmaista!

Toimi seuraavasti:

 • Jos et ole vielä rekisteröinyt seuraanne tai yhdistystänne Fundikseen, niin tee se nyt! Voitte näin jatkossa hoitaa seuranne varainhankinnan helposti Fundis-applikaatiolla.
  Kontaktoikaa sitten yrityksiä haluamallanne tavalla. Voitte lähettää heille oheisen tietopaketin Fundiksesta, jossa palvelu ja sen yrityksille tuomat hyödyt ovat selvitettyinä.
 • Kun kontaktoimasi yritys kiinnostuu asiasta, niin lähetä yrityksen tiedot Fundiksen asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella. Muista täyttää myös omat tietonne, niin tiedämme minne maksamme palkkion.
 • Fundiksen asiakaspalvelu ottaa yhteyttä yritykseen ja solmii sopimuksen.

Maksamme toteutuneista sopimuksista 50 €/kauppa. Ketjujen ollessa kyseessä maksimi on 500 €. Yksittäinen yhdistys voi ansaita enintään 1000 € kampanjan kautta.

Nopeat syövät hitaat!

Jos useampi yhdistys on nimennyt saman yrityksen, maksamme palkkion ensimmäiselle yhdistykselle.

Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan heinäkuun loppuun asti!

Ilmoita kauppaliike Fundikseen

  Ilmoittajan tiedot


  Mikäli yhdistyksesi ei ole vielä rekisteröitynyt Fundis edunsaajaksi, klikkaa tästä.

  Kauppaliikkeen tiedot