Fundiksen pilotti on käynnistynyt vauhdikkaasti

24.05.2024

Fundiksen pilottihanke on saanut vauhdikkaan startin, kiitos Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattat ry:n ja Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sekä Zaap Isan Thai Street Food- ja Ahaan Tam Sang-ravintoloiden. Olemme testanneet kattavasti sovelluksen eri ominaisuuksia ja keränneet arvokasta dataa, jota hyödynnämme sovelluksen kehittämisessä. Molempien yhteisöjen jäsenet ovat antaneet palautetta sovelluksen käytöstä ja sen hyödyllisyydestä varainhankinnassa.

SMJK:n puheenjohtaja Piritta Gurung kommentoi sovellusta seuraavasti: ”Sovellus on helppo ladata ja asentaa, erittäin selkeä peruskäyttäjälle ja toimii moitteettomasti. Heti näkee, kuinka paljon rahaa ostoksesta menee SMJK:lle. Kun ihmiset löytävät sovelluksen, sen avulla voidaan kerätä runsaasti rahaa. Näillä varoilla tuetaan juniorijalkapalloa, kuten SMJK on aiemminkin tehnyt projektiluonteisesti. SMJK suosittelee myös seuroille mukaan lähtemistä, jotta rahaa voi kerätä suoraan omille junnuille.”

Susijengifanien Jarkko Rönholm kommentoi pilottia näin: ”Loistava sovellus, joka tulee tarpeeseen ja voi ratkaista monia varainkeruun haasteita. Oma ensimmäinen kokemus oli erinomainen, kun heti näki avustettavalle taholle kerätyn summan. Susijengifanit keräävät sovelluksen avulla varoja, jotka lahjoitetaan nuorten maajoukkuepelaajien kulujen kattamiseen. Uskon Fundiksen saavan hyvän vastaanoton ja muuttavan ostokäyttäytymistä!”

Kiitos vielä yhteistyökumppaneillemme! Emme malta odottaa Fundiksen lanseerausta, jotta kaikki pääsevät tutustumaan tähän!