Fundis lähtee Amerikkaan

Fundis valloittamaan Pohjois-Amerikkaa Tommy Korpisen johdolla!

20.06.2024

Fundis on saanut todella kovan tekijän johtamaan Amerikan valloitusta! Los Angelesissä yli 25 vuotta asunut Tuomo ”Tommy” Korpinen on ollut aiemmin johtotehtävissä mm. Roviolla, Sony Musicillä, Disneyllä ja Warner Musicillä. Roviolla hänen vastuullaan oli Angry Birds-elokuvaliiketoiminta, ja Disneyllä hän vastasi filmistudion globaalin liiketoiminnan kehittäsestä, eli vastuuta oli valtavasti.

Mikä sai kansainvälisten mediajättien korkeimmissa rooleissa marinoituneen Tommyn lähtemään mukaan Fundikseen?

”Fundiksen arvot ovat kohdillaan. On mielenkiintoista ja palkitsevaa olla mukana yrityksessä, jonka päätarkoitus on auttaa ihmisiä toteuttamaan omia tavoitteitaan varainkeruun ja yhteisöllisyyden kautta.

On myös todella hienoa pystyä tukemaan suomalaista digitaalista startuppia, joka pyrkii aggressiivisesti laajentumaan kansainvälisille markkinoille. Oma kokemukseni etenkin Pohjois-Amerikan markkinoilta yhdistettynä Fundiksen tuotteen uniikkiin palvelukonseptiiin luovat hyvät lähtokohdat yrityksen kasvuun ja laajentumiseen.”

Fundiksen perustaja Juha Markkanen on innoissaan Tommyn mukaantulosta:

”Aivan mahtavaa että Tommy lähti mukaan! Oltiin välittömästi samalla aaltopituudella kun tavattiin, ja Fundiksen suunnitelmat USA:n markkinoille menosta vauhdittuvat tämän myötä huomattavasti.

On suuri etuoikeus saada Tommyn kaltainen kansainvälinen huippuosaaja Fundista vahvistamaan! Tervetuloa Tommy!”


Kuva: Tuomo “Tommy” Korpinen (vasemmalla) ja Fundiksen toimitusjohtaja Seppo Kuusinen ja perustaja Juha Markkanen löysivät yhteisen sävelen heti ensitapaamisella Suomen Startup-yhteisön gaalassa huhtikussa 2024.