Mutjutin ja Mainiohieronta liittyivät Fundikseen

14.06.2024

Voimme iloisina ilmoittaa, että Mainiohieronta ja Mutjutin ovat lähteneet mukaan Fundikseen! Mutjutin on suomalainen taskukokoinen kalvohierontaväline, joka helpottaa lihasten toimintaa, lisää verenkiertoa ja vähentää kipua.

Yritysten toimitusjohtaja Terhi Hänninen kommentoi tulevaa yhteistyötä Fundiksen kanssa seuraavasti:

”Kahden lapsen äitinä olen järjestänyt useita varainhankintakeräyksiä leirikouluihin ja muihin tapahtumiin. Vaikka järjestelyt hoitaa mielellään, niihin liittyy usein paljon säätämistä, unohtelua ja hankaluuksia. Urheiluseurojen, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja koululuokkien tarve rahoitukselle on kuitenkin jatkuva. Siksi onkin hienoa, että varainkeruuta helpotetaan kaikkien osapuolten kannalta. Olen iloinen voidessani aloittaa yhteistyön Fundiksen kanssa molempien yritysteni, suomalaisen hieronta-apuväline Mutjutinin ja hierontayritykseni Mainiohieronnan, kanssa. Näin voimme yhdessä tehdä hyvää.”

Mahtavaa saada Fundikseen mukaan yhteistyökumppaneita, jotka ymmärtävät työmme tärkeyden ja haluavat olla mukana auttamassa yhteisöjä. Yhdessä voimme muuttaa varainhankinnan kenttää ja tehdä auttamisesta helpompaa kaikille!