Ravantit Oy mukana Fundiksessa: Uusi ravintolayhteistyö Turussa

05.07.2024

Mahtavia uutisia! Fundis on solminut yhteistyösopimuksen Ravantit Oy:n kanssa toukokuussa 2024. Tämän myötä ravintolat Pippurimylly, Hugo, Cup&Pint, Hunsvotti, Rantakerttu, Kerttu, Teini ja Löytö ovat osana Fundiksen yhteisöä.

Tänä päivänä Ravantit Oy pyörittää Turussa kahdeksaa ravintolaa, joiden joukosta löytyy suosikkinsa niin liikelounastajalle, illanistujalle kuin perheravintolaa etsivälle. Ravintolat tarjoavat elävää musiikkia, pubivisoja, teemaviikkoja ja houkuttelevia tarjouksia, mikä takaa monipuolisen ja viihdyttävän kokemuksen jokaiselle asiakkaalle.

Kaikki ravintolat sijaitsevat Turussa, kävelymatkan päässä toisistaan, joten asiakkaiden on helppo nauttia monipuolisista palveluista ja viihtyä kaupungin sydämessä. Tämä uusi yhteistyö tuo entistä enemmän valinnanvaraa ja elämyksiä turkulaisille ja kaupungin vierailijoille, jotka haluavat hyödyntää Fundista.

Tervetuloa Fundikseen Ravantit!
Fundiksen perustaja Juha Markkanen ja toimitusjohtaja Seppo Kuusinen kävivät herkuttelemassa Pippurimyllyssä yhteistyön aloituksen kunniaksi.