Ravintola Base halukas tukemaan hyväntekeväisyyttä ja urheilua Fundiksen avulla

03.07.2024

Espoossa sijaitseva ravintola Base on solminut yhteistyösopimuksen Fundiksen kanssa. Ravintola Base tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ruokailumahdollisuuksia: voit nauttia itse tehdyn kotiruokalounaan, herkullisen à la carte -lounaan tai gourmet-tasoisen illallisen ja viikonloppujen kansainvälisen à la carte -listan antimia. Basessa järjestetään myös monenlaista ohjelmaa, kuten live-musiikkia ja tietovisailtoja. Olemme Fundiksella erittäin iloisia ja ylpeitä tulevasta yhteistyöstä!

Pyysimme ravintola Basea kommentoimaan yhteistyötä Fundiksen kanssa ja siihen liittyviä odotuksia.

”Ravintola Base odottaa innolla yhteistyötä Fundiksen kanssa. Fundis-sovelluksella toivomme saavuttavamme uusia asiakkaita eri asiakassegmenteistä. Toivomme, että yhteistyömme eri urheiluseurojen ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa saa uutta nostetta. Yhteiskunnallisten toimijoiden ja urheiluseurojen tukeminen ovat osa sosiaalista vastuuta, joka kaikkien yritysten tulisi huomioida liiketoiminnassaan. Fundis-sovelluksen avulla voimme saattaa tukea kaipaavat tahot käyttämään Fundista ja samalla levittämään sanaa tuen tarpeesta. Näin ravintola Base voi aktiivisesti tukea valitsemaansa kohdetta yhdessä muiden kanssa.

Ravintola Base on perheyritys, joka rakastaa herkullista ruokaa, laadukkaita viinejä, kylmiä drinkkejä ja hyvää palvelua. Palvelemme asiakkaitamme tunnelmallisessa ViiniBasessa, tyylikkäässä baarissa ja aurinkoisella terassilla. Suuremmatkin ryhmät ovat tervetulleita. Odotamme jo innoissamme ensimmäisiä Fundis-asiakkaita.”

Lämpimästi tervetuloa, ravintola Base! Kiitokset Keijolle, Vuokolle ja Ollille!

Ravintola Basen kotisivut, josta löydät ajankohtaiset tiedot: https://ravintolabase.fi/