Suomen Koripalloliitto liittyi Fundikseen – uusi askel varainhankinnassa

02.07.2024

Suomen Koripalloliitto on mukana Fundiksessa! Suomen Koripalloliitto toimii yhdistysrekisteriin merkittyjen koripalloa järjestävien yhdistysten liittona ja edustaa jäseniään kansainvälisessä koripalloliitossa FIBA:ssa. Koripalloliiton tavoitteena on tarjota monipuolista koripallotoimintaa kaikille lajin harrastajille ja olla aktiivinen osa kansallista liikuntakulttuuriamme.

Sekä lajiliitot että seurat ovat tärkeän tehtävän edessä: lapset, nuoret ja aikuiset on saatava liikkumaan ja urheilemaan. Samaan aikaan urheilun rahoituksessa tapahtuu muutoksia ja paineet pitää harrastuskustannukset kurissa kasvavat. Lajiliitot ja seurat joutuvat miettimään uusia tapoja rahoittaa tätä yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa.

Kysyimme Koripalloliiton puheenjohtajalta Kati Packalénilta, miten Fundis voi olla tukemassa Koripalloliiton toimintaa: ”Koripalloliiton näkökulmasta Fundis tarjoaa helpon vaihtoehdon varainhankintaan sekä meille lajiliittona että jäsenseuroillemme. Lähdemme innolla Fundiksen kumppaniksi. Koripalloliitolle kohdistuvat lahjoitukset tullaan ohjaamaan We deliver -rahastolle ja nuorten maajoukkuerahastolle.”

Koripalloliiton puheenjohtaja Kati Packalén osallistui myös Vuokatin Huippu-urheiluviikon paneelikeskusteluun, jossa aiheena oli Fundis. Voit katsoa paneelikeskustelun täältä: https://areena.yle.fi/1-71111916 (3h31min)

Kuvassa vasemmalta oikealle: Juha Markkanen, Kati Packalén, Seppo Kuusinen, Mika Kulmala, Tommy Korpinen, Erik Forss.