Ravintolayrittäjä ihastui Fundiksen ideaan!

03.06.2024

Itäkeskuksen thaimaalaisravintola Ahaan Tam Sang oli ensimmäinen liike, jossa Fundista testattiin ja ensimmäinen sopimusyrityksemme. Onnistuneen testauksen jälkeen mukaan tulivat myös Zaap Isan Thai Street Food-ravintolat Iso-Roballa ja Töölönlahdenkadulla. Kysyimme ravintoloiden omistajalta Warakorn ”Kenzu” Iamruangilta, mikä sai heidät lähtemään mukaan näin aikaisessa vaiheeesa.

”Fundiksen idea on tosi hyvä. Me haluttiin lähteä mukaan tukemaan nuorisoa ja muita tärkeitä kohteita. Kaikki on toiminut ja on ollut mielenkiintoista olla mukana heti alusta asti.”

Pilotin aikana olemme saaneet mahdollisuuden testata Fundis-sovellusta Zaap Isan Thai Street Food ja Ahaan Tam Sang -ravintoloissa. Yhteistyömme ansiosta olemme voineet testata sovellusta aidoissa asiakastilanteissa. Olemme keränneet paljon arvokasta dataa ja oppineet konkreettisesti sovelluksen vahvuuksista ja heikkouksista. Pilotin jälkeen olemme entistä valmiimpia julkaisemaan sovelluksen ja aloittamaan varsinaisen toiminnan. Vielä on tehtävää, mutta olemme pian valmiita!

Lämmin suositus kyseisille ravintoloille ja suuri kiitos yhteistyöstä ravintoloiden omistaja Warakorn ”Kenzu” Iamruang:lle ja koko henkilökunnalle!

Yllä: Fundiksen toinen perustaja Juha Markkanen ja ravintoloiden omistaja Warakorn ”Kenzu” Iamruang kättelemässä merkittävän yhteistyön kunniaksi.

Yllä: Sovelluksen käyttäjätestausta aidossa asiakastilanteessa.